I går havde vi vores første ‘Chart rundown’ på Debatt.dk, i dag kommer så den anden. Fremover vil det være sådan, at charts bliver opdateret hver mandag og at en chart rundown så også udkommer den dag.

Denne chart rundown dækker, i modsætning til den sidste, hele åbningsweekenden. Heldigvis var der stor aktivitet på Debatt.dk i løbet af den første weekend, så der er rigeligt med materiale til at bygge en chart rundown over.

De fulde charts kan altid tjekkes ud lige her.

Mest populære indlæg

Ved sidste chart rundown førte Magnus Denlow an med sit indlæg ‘Selvfølgelig skal borgerne have ret til at bære våben‘. På de opdaterede charts ligger Marie Storm på førstepladsen med sit indlæg ‘Hvis du går ind for ligestilling, så er du feminist !‘, der på kort tid overhalede alle hidtige indlæg på Debatt.dk og nu er det mest læste indlæg i vores ret korte historie. Feminisme er noget, der altid deler vandene, og ud fra debatten på sociale medier var det tydeligt, at ikke alle var med på at skulle kaldes feminister, fordi de går ind for ligestilling. Men sådan er det jo – debatindlæg skal jo netop gerne skabe debat.

Derudover skal det også noteres, at Simon Gardner Mogensen er strøget op på en 6. plads med sit indlæg ‘Legalisering af organsalg kan redde liv‘. Organsalg og Danmark er ikke umiddelbart to størrelser, der nemt forenes, og indtil for nylig var det kun Iran, der tillod handel med organer. Nu er tingene dog ved at ændre sig, og i 2013 legaliserede Australien og Singapore organsalg.

Claes Kirkeby Theilgaard, Debatt.dk’s stifter, har desuden to forskellige indlæg på top 10 i denne omgang. Nemlig indlæggene ‘Alle skal have adgang til debatten‘ og ‘Et opgør med de evigt dagsaktuelle debatindlæg‘.

Mest populære debattører

De mest populære debattører på Debatt.dk måles på, hvor mange visninger alle deres indlæg har fået i den pågældende uge. Marie Storm tager også her førstepladsen i løbet af uge 15, der jo altså kun inkluderede Debatt.dk’s åbningsweekend. Hun bliver fulgt af Magnus Denlow, hvis indlæg om rettigheden til at bære våben stadig tiltrækker trafik og debat, og så Claes Kirkeby Theilgaard.

Simon Gardner Mogensen har i skrivende stund været den mest produktive skribent på Debatt.dk indtil videre med hele 3 indlæg, nemlig ‘Fri mig fra negligeringen af fagkundskab‘, ‘Legalisering af organsalg kan redde liv‘ og ‘Socialstaten som en egoisme fremmende goliat‘. Alt det skrivearbejde skaffer ham en 5. plads på listen over de mest populære debattører.

Mest debatterede indlæg

Her fører Marius Aggerholms stadig an med sit indlæg ‘Giv os unge en stemme!‘, der argumenterer for en sænkelse af valgretsalderen. Siden sidste chart rundown har dette indlæg kun fået flere kommentarer, og spørgsmålet om valgretsalder er da også noget, der førhen har kunne sætte gang i debatten.

Troels Dall Pedersens indlæg ‘Ida Auken – Radikaleren som havde ret‘  er rykket op på en andeplads, og har skabt en del kommentarer fra nogle radikale. På fjerdepladsen kan Anton Vejbys indlæg ‘Sexisme sker også i folkeskolen.‘ findes.

Responses

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.