I uge 17 kom ingen chart rundown. Men her kommer så en for uge 18. Dog skal det noteres, at Claes Kirkeby Theilgaards indlæg “Kongehuset er et brud på menneskerettighederne” hev førstepladsen hjem i uge 18 og nu er det mest læste indlæg i Debatt.dk’s historie.

Se de fulde charts her

Mest populære indlæg

Nå, videre til de opdaterede charts for uge 18. Lad os lægge ud med de mest populære indlæg i denne uge. Her tog Magnus Hermann Haraldsson førstepladsen med sit indlæg “I de liges skole“, hvor han ønsker mere forskelsbehandling i folkeskolen til fordel for de dygtigste elever. Man skal, mener han, stoppe med at skære alle eleverne over én kam, da det skader os alle. På andenpladsen kommer førnævnte indlæg af Claes Kirkeby Theilgaard. Dette følges af indlægget “Lad os få en afgift på flytransporten” skrevet af Jakob Skyggebjerg Kjær, hvori der argumenteres for en afgift på flytransport som en mulig løsning på klimaforureningen i Danmark.

Derudover skal det bemærkes, at Nicoline Fritzen tager to pladser på charts i uge 18 med sine indlæg “Akademiseringen i folkeskolen” og “Feminisme som en levemåde“, der kommer ind på henholdsvis en syvende- og ottende-plads. De to indlæg er endda udgivet på samme dag, nemlig d. 2. maj. Derudover kommer Kristoffer Gadebergs lokalpolitiske indlæg “Pas på gavlmalerierne i Århus” ind på en tiendeplads på trods af blot at være udgivet dagen før opdateringen af charts.

Se de fulde charts over de mest populære indlæg her. 

Mest populære debattører

Magnus Hermann Haraldsson tager også førstepladsen på top 10’en over de mest populære debattører i uge 18. Ellers følges han af Claes Kirkeby Theilgaard og  Jakob Skyggebjerg Kjær, der dermed udgør den samme top 3 som på top 10 over de mest populære indlæg. Niels Ture Holm Grønlund kommer derimod ind på en fjerdeplads på baggrund af en række debatindlæg, der stadig trækker trafik, på trods af at flere af dem er af efterhånden ældre dato. Han følges af Nicoline Fritzen, der belønnes med en femteplads for sine to første indlæg, begge udgivet d. 2. maj.

Se de fulde charts over de mest populære debattører her. 

Mest debatterede indlæg

Her tager Claes Kirkeby Theilgaards indlæg “Kongehuset er et brud på menneskerettighederne” førstepladsen på baggrund af en juridisk debat omkring Grundloven og menneskerettighedskonventionen i kommentarfeltet. Dette følges af Viggo Smitts ligeledes antiroyale indlæg “Elementer af en ny grundlov“, hvor netop også den juridiske debat fylder i kommentarfeltet. De to mest debatterede indlæg på uge 18’s charts er altså begge domineret af juridisk debat om kongehusets særposition i Grundloven.

På tredjepladsen er det dog ikke debatten om kongehuset, der dominerer, men derimod en debat om grundskolen. Det er indlægget “Grundskolen skal gøre os til gode, dannede og konstruktive samfundsborgere” af Jacob Feldborg. Her lægger Feldborg op til et opgør med den måde, dannelsen tænkes på i grundskolen. Ole Krarups indlæg med den provokerende titel “Lortekunst? Nej tak!” tager fjerdepladsen blandt de mest debatterede indlæg.

Se de fulde charts over de mest debatterede indlæg her. 

Responses

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.