Mange venstreorienterede har de seneste år postuleret, at medierne tegner et forvrænget billede af, at der er en grov overrepræsentation af muslimer blandt terrorister. Information deltog i ovenstående disciplin med dette makværk af en leder i sidste uge. De eneste nævneværdige tal, der fremgår af lederen, er, at antallet af højreekstremister anholdt for terror steg fra 11 til 20 personer fra 2015 til 2017. En stigning fra stort set ingen til lidt flere end stort set ingen, hvorfor tesen omhandlende, højreradikal terrorisme måtte være på fremmarch og således komme i nærheden af den islamiske, er noget lunken. For at sætte det lidt i perspektiv, skriver Europol i deres seneste terrortrend rapport, at islamister udgjorde 705 ud af 791 anholdelser i forbindelse med terror i 2017. 

Netop Europols årlige rapporter omhandler terrorsituationen på europæisk grund. Hver rapport omhandler det forrige år. Det vil sige, 2017-rapporten omhandler 2016, 2016-rapporten omhandler 2015 og så fremdeles.

Ifølge 2015-rapporten var der kun var begået 4(!) terrordrab på europæisk grund i hele 2014 . Alle var her begået af en ‘religiøs’. Europol er i denne rapport desværre ikke behjælpelige med at fortælle, hvilken religion, der er tale om. De oplyser dog, gerningsmanden med rødder i det muslimske land, Algeriet, havde været i Syrien for at kæmpe, hvorefter han havde skudt fire jøder i Frankrig. Den religion, hvis tilhængere har det med at forfølge jøder og som har været baggrund for borgerkrig i Syrien, lader jeg være fri til fortolkning i denne omgang.

I 2016-rapporten var drabstallet desværre et helt andet. Hele 151 terrordrab blev begået på europæisk grund i 2015, og 150 af disse var begået af jihadister . 

I 2016, som fremgår af 2017-rapporten, var antallet af terrordræbte på 142 , og 135 af disse modbydelige terrordrab var her begået af jihadister .

I den nyeste rapport, 2018-rapporten, viser tallene, at 68 i 2017 var blevet dræbt af terrorister, hvoraf jihadister stod for 62 af drabene.

Lægger vi tallene fra de sidste 4 år sammen, er der begået hele 365 terrordrab på europæisk grund. Det er næsten 2 hver eneste uge. Af disse 365 terrordrab blev 351 begået af jihadister. Islam er altså terroristens motiv bag hele 96% af terrordrabene i en 4-årig periode. Et fuldstændig enormt tab af alt for korte liv.

Såfremt terror var en uforudsigelig og uforanderlig konsekvens, kunne man måske holde sig munter. Problemet er bare, man fra politisk hold ikke vil løse problemerne med islam. Tvært imod taler vores kujon af en justitsminister om aktivt at hente syrienskrigere ’hjem’, fordi nogle abstrakte principper for ham er vigtigere end det danske folks sikkerhed. Perverst, når en minister i ordets oprindelige betydning skulle være folkets ’tjener’

Tages der udgangspunkt i terrorsitautionen på den anden side af Atlanten, nemlig i USA, er situationen nogenlunde den samme. Ifølge Global Terrorism Database var 41% af alle terrordrab i perioden fra 2002 til 2017 begået af højreekstremister, mens 44% er begået af islamister. Vi taler vel at mærke om et land, der ikke har borgerkrigsplagede lande i baghaven, som vi har i Europa, og hvis muslimske population er væsentlig mindre. Helt konkret estimerer man, andelen af muslimer i Europa er på omkring 5% – og i øvrigt stærkt voksende hvorfor vi må forvente antallet af terrorangreb vil det samme – mens denne population kun udgør omkring 1% af befolkningen i USA. En procentdel, der altså står for en gigantisk overrepræsentation af antallet af terrordræbte både i USA som i Europa.

Højreekstrem terror skal naturligvis også tages alvorligt. Her må vi – som min gode partifælle, Ole Krarup, skriver – forvente, at antallet af højreekstreme angreb også stiger, såfremt politikerne vedbliver med at vise den samme afmagt overfor den islamiske indvandrings konsekvenser. Konsekvenser, som vil få den mest hårdkogte og voldsparate promille af højreekstremister som islamister til at gøre grufulde handlinger. 

En pointe, Frankrigs interne sikkerhedschef også udkom med i 2016. Her med citater som ”vi befinder os på randen af en borgerkrig” og ”vi kigger nu på nogle højrefløjsekstremister, som blot venter på yderligere terrorangreb for at kaste sig ud i voldelige konfrontationer”

Befolkningsudviklingen i Europa, for ikke at skrive afviklingen, fortsætter. Terrorangrebene ligeså.
Imens tænder vi lys, lægger blomster, går trøsteoptog, ændrer profilbillede på Facebook og skriver ‘kærligheden vinder over hadet’ på Twitter. Man kunne håbe, vi en dag sætter hårdt mod hårdt og vælger nogle politikere, der rent faktisk tager opgaven med at redde liv og lemmer seriøst. Må vores terroristimporterende justitsminister ryge på porten, og tilhængere af folkevandringen fra syd ligeså.

Anbefal0 anbefalingerUdgivet i Ideologi, Indvandring og integration, Kriminalitet, Sikkerhed og forsvar

Related posts

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.