Aarhus Byråd skal inden for den nærmeste fremtid tage stilling til hvorvidt de vil bruge 5 millioner kroner på forskønnelse af terrorsikringen i Aarhus. Det er symbolpolitik af værste skuffe, og en respektløs omgang med både borgernes penge og sikkerhed.

Problemet omhandler ikke blot Aarhus, også andre større byer overalt i Danmark og Europa er i disse år blevet overhalet indenom af betonklodser, trækasser og blomsterkummer af forskellig, tvivlsom oprindelse. Det er et stærkt visuelt udtryk for den ringe håndtering af problemerne med radikaliseret Islam og terrorangreb på europæiske storbyer, og det må aldrig forskønnes eller gøres funktionelt.

Såfremt man vælger at bruge 5 millioner kroner for at forskønne terrorsikringen, forskønner man indirekte islamisternes ærinde. Det er en legitimering af en fare, som politikerne igennem de seneste mange år ikke har haft viljen til at udfordre. Vi bør i stedet sørge for at løse udlændingepolitikken fra bunden, sætte massivt ind mod de radikaliserede islamister vi mistænker for at opholde sig i Danmark – og sidst men ikke mindst, lade terrorsikringen være lige så grim og afskyelig som dét den symboliserer. Jeg er sikker på at Aarhus Byråd kan finde andre ting at bruge 5 millioner på.

Anbefal0 anbefalingerUdgivet i By og bolig, Christiansborg og embedsværk, Demokrati, Ideologi, Indvandring og integration, Kriminalitet, Kultur, Lovgivning, Religion, Sikkerhed og forsvar

Related posts

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.