… nej, det håber jeg virkelig ikke.

Rasmus Paludan er en pietetsløs og provokerende idiot, men det har han desværre også ret til at være – han har grundlovssikret ret til det. Men de der ikke kan acceptere dette, de som sætter ild til hele Nørrebro, de er endnu større idioter, fordi det er nu resulteret i, at Stram Kurs kan stille op til Folketingsvalget.

Paludan demonstrerede endnu engang den 14. april – denne gang på Nørrebro. I mine øjne er denne søndag, den 14. april 2019, en skamplet i den danske historie. Demonstrationen endte ret så anderledes fra de tidligere, Paludan har lavet, da en masse autonome og voldsparate islamister denne gang valgte at ty til uro og vold. Det gjorde de, fordi de ikke brød sig om Paludans ytringer. Og det er fuldstændig i orden, at man ikke er enig i en persons holdninger, men det er ikke i orden, at man forstyrrer den offentlige orden; sætter ild til hele Nørrebro, kaster med brosten mod politiet, og ender med at lukke store dele af København ned på grund af uenighed. 

I Danmark har vi ytringsfrihed, og denne er sikret af vores grundlov. Vi må aldrig begynde at inddæmme denne, blot fordi det koster noget at bevare den. Ytringsfriheden er en af grundstenene i det danske demokrati, og vi bør være stolte af den, uagtet om folk strækker den ud som en elastik – ligesom Paludan gør. Det er en farlig sti, man bevæger sig hen ad, hvis man begrænser den, fordi man derved er nødt til at diskutere, hvad der hører under ytringsfrihed, og hvad der ikke gør. 

Sagen om Paludan bør ikke handle om, hvorvidt du er enig med ham eller ej. Den bør ikke handle om, hvorvidt du er yderste højre- eller venstrefløj. Den bør handle om det aller vigtigste i et frit demokrati som Danmark; vores grundlovssikrede rettigheder – som også gælder Paludan. Jeg synes det er så ærgerligt at se, hvor mange på venstrefløjen, der er klar til at give efter for urostifterne, og indskrænke; min ret, din ret, Paludans ret, ja, vores alles ret til at ytre os. Det er ærgerligt at man vil gøre det, fordi vores frihedsrettigheder denne gang beskytter en mand, som de færreste af os er enige med. Hvorfor ignorerede man ham ikke bare? Det havde været langt bedre for os alle. Paludan har fået det han søger; opmærksomhed, og mere af det får han nu.  

Jeg startede indlægget her med at kalde Paludan for en pietetsløs og provokerende idiot. Jeg havde egentlig lyst til at skrive taber, men det værste ved det hele er, at Paludan er ikke en taber i den her sag. Nej, faktisk er han den største vinder, fordi det eneste urostifterne på Nørrebro beviste den 14. april, var Paludans påstand; at der er ekstremistiske, voldelige islamister i Danmark. Paludan blev nemlig overfaldet af disse, og det var dem, der satte gang i uroen på Nørrebro. Dét er nu resulteret i nok vælgererklæringer til Stram Kurs til Folketingsvalget.

Før den 14. april var chancerne for, at vi skulle forholde os til Stram Kurs som et reelt problem ret små, men det er de ikke længere. Så tusind tak til idioterne der lavede ravage på Nørrebro; nu skal vi forholde os til Stram Kurs som et dybt seriøst problem for Danmark.

Paludan ér et kæmpe problem for Danmark – det er der ingen tvivl om. Paludan er højre-ekstremist til en grad, hvor det er farligt. Manden råber op om de danske demokratiske frihedsværdier, og forsøger at bruge dem mod muslimerne, men på den anden side vil Stram Kurs indføre Nürnberg-lignende love, som bl.a. fratager ytrings-, forsamlings- og religionsfriheden udelukkende for muslimerne. Dét er muligvis det største problem, fordi selvom Paludan har ytringsfrihed, og selvom vi bør værne om denne, så vil love som disse være grundlovsstridige i og med, det vil være mod ytrings-, forsamlings- og religionsfriheden. Dét ser jeg godt nok ikke som at værne om de danske demokratiske frihedsværdier. 

Jeg synes, det vil være så pinligt for Danmark, hvis Paludan bliver valgt til Folketinget, og jeg håber virkelig folk tænker sig om, når de interviewer ham, debatterer mod ham, og vigtigst af alt; sætter deres kryds til Folketingsvalget. 

Anbefal0 anbefalingerUdgivet i Christiansborg og embedsværk, Demokrati, Indvandring og integration, Lovgivning, Medier, Religion, Stat og styreform, Ytringsfrihed

Related posts

One Thought to “Paludan i Folketinget”

  1. Belal Mohra

    Hvad er dine beviser på, at det var såkaldte islamister som tyede til vold.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.