Den nye regerings ideelle tretrinsplan

Selvom den røde fløj nok har bedre erfaring med femårsplaner har jeg alligevel tilladt mig at skrue en lille tretrinsplan sammen til dem, som de ideelt set kunne benytte sig af over de næste fire år. For deres, vores og Danmarks bedste.

De tre trin har, på trods af at omhandle forskellige politiske områder, et fælles tema. Det tema er ’Ingenting’.

1. Klimaet

Klimaet har fyldt meget i valget og fra alle sider og der har været mange bud på hvilke steder man helst ville slå borgeren med en kølle i hovedet, for klimaets skyld.

Buddene har været mange og opfindsomheden stor og selvom det ikke ville have anden effekt end at forringe vores velstand, frihed og velvære så har det været umådeligt populært at diskutere og mon ikke der også snart kommer handling bag ordene.

Men som første trin i regeringens ideelle tretrinsplan foreslår jeg at man gør intet. Menneskeheden har aldrig reddet sig ud af kriser eller opnået markante fremskridt via tvang, afgifter og adfærdsregulering. Klimakrisen er ikke anderledes og det er vigtigt at lade markedet, folket og det frie initiativ finde teknologien og løsningerne på vores problemer, frem for at tro at 179 mennesker på Borgen kan forstå den kompleksitet, der er i markedet.

Det er så himmelråbende åndssvagt og naivt at tro at man via nogle flyafgifter, bilafgifter, vejafgifter osv kan opnå andet, end at straffe de lavestlønnede og gøre os alle fattigere.

Derfor er første trin i planen såre simpel, gør intet, sæt jer ned, vent.

2. Skatten

Det kommer nok ikke som nogen større overraskelse at jeg, som liberalist, vil have skatten ned.

Men siden dette er et forslag til den nuværende regering, må jeg nok erkende at det aldrig ville ske. Det skete jo nærmest ikke ved den forrige regering og de var jo, ifølge dem selv, borgerlige. Derfor må andet skridt i planen være at gøre intet på skatte- og afgiftsfronten.

Det er ikke ideelt, men den nuværende skat er selvfølgelig at foretrække fremfor hvis SF, Ø og co får deres vådeste drømme opfyldt og danskerne bliver flået endnu hårdere og vi alle bliver fattigere.

Det er altid bedre at snakke om hvorledes kagen kan gøres større, end hvordan den skal deles. Det kunne være at man også ville begynde på det på venstrefløjen og måske i højere grad tænke på økonomisk vækst end på offentlig vækst.

Så hvis den ikke kan sættes ned, må den som absolut minimum blive hvor den er.

3. Offentlige ydelser

Hvad end vi snakker kontanthjælp, pension, førtidspension eller dagpenge så er der aldrig penge nok. I hvert fald ikke hvis man spørger folkesocialisterne og kommunisterne, der er støttepartier for den nye regering. Denne form for mangel på respekt for danskerne i arbejde og grådige forbrug af det arbejdende folks skattekroner har verseret i mange år på den fløj.

Men man kunne måske håbe at regeringen, at Socialdemokraterne, ville holde fast i at ville tjene arbejderne og ikke overøse de, der står udenfor arbejdsmarkedet. Vi har i forvejen oplevet et markant pres på sundhed, uddannelse og ældrepleje. Der er ingen grund til at hælde flere penge i den ineffektive maskine, den offentlige sektor er.

Så en anke til regeringen om ikke at fjerne kontanthjælpsloftet, ikke lave tidligere pension og ikke opfinde flere tilskudsordninger. Hvad skal de så gøre? You guessed it, de skal gøre ingenting.

Hvís den nye regering følger disse tre trin over de næste fire år, ville de formentlig opnå bedre resultater på samtlige parametre end de rent faktisk kommer til. For mon ikke de fyrer op for det offentlige forbrug, den destruktive klimafanatisme og skatten hos den lille mand.

Anbefal0 anbefalingerUdgivet i Ukategoriseret

Related posts

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.