Heksejagten mod Vanopslagh er farlig

Lad mig starte med, at sige jeg politisk set er imod stort set alt LA-leder Alex Vanopslagh mener. 

Alligevel kan jeg kun fordømme at Ekstra Bladet, diverse opportunister og politiske korrekte har nydt, at gå gennem LA leder Alex Vanopslaghs fortid, for at finde beskidt smuds på ham. Selvom nogen vil mene det et er en del af gamet, at tryne sine modstandere på alle måder, så er de politisk korrektes heksejagt mod Alex Vanopslagh hovedrystende, selvmodsigende, og i den grad farlig for det repræsentative demokrati. I hvert fald mere farlig end en plat joke fra et par blå drengerøve der holder de våben de kender fra barndommens actionfilm. Fordi ved at gå tilbage til Vanopslaghs sene barndom, og lave en historie om dårlig opførsel for så mange år siden, risikerer vi at de eneste der til sidst er ”fejlfrie” nok til at være folkevalgte, ender med at være kønsløse levebrødspolitikere. Levebrødspolitikere der gennem hele deres liv kun har levet for, at komme ind til magten på Borgen. Det ville i sandheden være en skam, for en af de smukke ting ved det danske demokrati er, at man på relativt kort tid kan gå fra at være en normal græsplæneslående øldrikkende 08-16 borger, til at blive folkevalgt politiker med daglig gang på Christiansborg.

 Dette er de politiske korrekte godt i gang med at ødelægge, for lykkes deres mission med at knække Vanopslagh, bliver afstanden blot endnu større mellem borgeren og politikeren. Det er paradoksalt at man i Danmark hungrer efter nyt blod i folketinget, samtidig med man i praksis udelukker den normale borger fra at stille op. For ville du som normal borger kunne klare en grundig journalistisk granskning af alt hvad du nogensinde har gjort? 

Det tror jeg næppe, vi er jo blot mennesker, der skal have lov til at prøve grænser og fejle. At man ikke kan få lov til at leve normalt før man bliver politikker, er et problem der med Snapchat, Facebook og Instagrams udbredelse, bliver mere og mere aktuelt- internettet glemmer nemlig aldrig. Se blot det 2 år gamle opslag som er omdrejningspunktet i den seneste sag, for at finde et eksempel på det. Selvom jeg som nævnt ikke synes dette er del af ”gamet”, vil jeg dog gerne medgive, at det er forventeligt at man som politisk modstander eller EB journalist bevidst vil overse en joke for at lave en historie ud af ingenting. Det er en del af gamet -hvis altså joken var skrevet af Vanopslagh selv og han var politisk leder på det tidspunkt. Men intet af dette gør sig gældende. Han har ikke selv skrevet joken, og ingen havde i deres vildeste fantasi kunne forstille sig han havde taget Samuelsens plads to år senere -alligevel ruller historien og fjerner dermed normalitet fra fremtidens politikere. 

Så kære forargede derude, det er for vores alle bedste at der ikke kun er ansigtsløse DSU-uddannede Socialdemokrater i tinge- så skulle vi ikke lige aftale vi dømmer Vanopslagh for hans politiske virke og meninger og ikke hans privatliv og barndom. 

Tak på forhånd. 

Anbefal0 anbefalingerUdgivet i Christiansborg og embedsværk, Demokrati, Medier, Ukategoriseret

Related posts

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.