Feminisme skaber den nihilistiske mand

Den hadske feminisme, der grundlæggende ikke kan fordrage maskulinitet i nogen form og hylder femininititet i alle former, skaber den nihilistiske mand.

Feminister kæmper mod deres egne interesser, når de gør mænd skyldige i alverdens *forbrydelser* “by proxy”. Når alle træk i skakspillet, udover den rene åndløse passivitet, gør én skyldig i en *forbrydelse*, kan man ligeså godt fyre den af og bryde lige de adfærdsregler man(d) vil.

Giver man et kompliment, er man ulækker og sexistisk og holder man sin kæft, siger man indirekte, at hun er for tyk og træls (hvilket i øvrigt sagtens kan være rigtigt). Motivforskningen kan nå psykotiske niveauer, når feminister ruller, deres bavl ud. Det er der er væsentlig her er, at det KUN er kvinden, der kan (Læs: må!) definere, hvad der gælder, som et *reelt* kompliment; det er kulturel totalitarisme. Som mand risikerer man, at selv de venligste, underdanige, identitetsløse tilnærmelser bliver betragtet, som “seksuelle krænkelser” (som efterhånden er så bredt defineret, at det gælder det bare at trække vejret).

Maskuline forbilleder har det svært, når feminister ikke kan fordrage nogen form for maskulinitet – hvis de da overhovedet anerkender, at der ER forskel på mænd og kvinder. Når drenge og unge mænd ikke har nogle gode forbilleder, kommer de til at opføre sig, som uciviliserede bavianer – og det er især dem, som feminister foragter i højeste potens.

Jeg rejste engang rundt i Litauen. Her var der en stemning af håbløshed blandt unge, hvilket resulterede i alkoholisme og voldelige forhold mm. Når mennesker ikke ved, hvad de skal stræbe efter for at opnå succes, så forsvinder de ud i nihilisme.
Feminister har skabt den nihilistiske mand. For feminister findes der ingen ærværdig maskulinitet. AL maskulinitet er krig og ødelæggelse – udover, når de gerne vil tages i sengen af en mand, så underkaster de sig gerne.
At “tænke” feministisk kræver naturligvis en helt særlig modvilje mod historisk viden og filosofisk indsigt, men ikke desto mindre ekspanderer den feminiserede kultur i vores land.

Des mere feminiseret samfundet bliver, des færre maskuline forbilleder vil der være og desto mindre ved drenge og unge mænd, hvad der er attråværdigt at stræbe efter. Hvis kvinder får for meget indflydelse over mænds adfærd, begynder alles adfærd at gå i den forkerte retning. Kvinderne bliver bryske og megalomane og mændene nogle skvat, der ikke har noget at stå imod med – andet end det evige (og ofte svage) håb om parring.
Mænd er nødt til selv at få orden i sagerne og stoppe med at lægge under for feministernes utålelige krav og for behovet for feministers uendeligt ekspanderende krav om mandens underkastelse. Feministers kulturelle selvopfattelse er ekspansiv. Hvis det stod til mange feminister, ville de gerne have et samfund, hvor mænd var reduceret til produktionsslaver imens de selv kunne sidde på en dagbladsredaktion og skrive en diskursanalytisk undersøgelse af lesbiske subjektkonstruktioner i den danske dildodebat 1989-2012 (jo, den er god nok, den udgivelse findes).

Verden bliver ikke et bedre sted, hvis mænd ikke begynder at tage sig sammen og stopper med at pleje omgang med hysteriske kvinder. Spil kort eller billard, syng og dans, skab jer, vandre i naturen og husk lommerlærken, ryg og drik og vær filosofiske om dumme dilemmaer – men for guds skyld, lad være med at bruge tid sammen med feminister.

Anbefal0 anbefalingerUdgivet i Ukategoriseret

Related posts

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.