Uffe Elbæk er farlig for demokratiet

I denne weekend afholder Stram Kurs deres “Rigskongres” på Christiansborg. Dette sker efter at de blev inviteret af Folketingets formand Henrik Dam Kristensen. Invitationen har de fået på baggrund af en sikkerhedsvurdering fra Fyns Politi der betød at de ikke kunne få tilladelse til at holde kongressen i Middelfart.

So far so good. Som opstillingsberettiget parti finder jeg det kun fair at de efter invitation fra Folketingets formand kan låne lokaler på Christiansborg. Problemet opstår i min optik når Uffe Elbæk som politisk leder for et folkevalgt parti går ud og offentligt fordømmer invitationen. For hvor står vi som samfund hvis et opstillingsberettiget parti ikke kan få lov til at holde deres kongres i sikkerhed?

Som jeg ser det er Elbæks udmelding en seriøs trussel mod ytringsfriheden som langt henad vejen er grundstenen for et demokratisk samfund. Man kan mene hvad man vil om partiet men naturligvis skal de såfremt de overholder gældende lovgivning have lov at holde deres møder uden at skulle frygte diverse angreb og lignende. 

Anbefal0 anbefalingerUdgivet i Ukategoriseret

Related posts

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.