Live

Debatt.dk foregår ikke blot på internettet her på vores hjemmeside. Vi kommer også ud i den virkelige verden i ny og næ. Vi holder forskellige slags arrangementer. Disse annonceres her og på vores Facebook-side. Angiv, om du deltager – og inviter dine venner med – via vores Facebook-events, der linkes til herunder.

Kommende begivenheder:

Debat på Ungdommens Folkemøde – Hvordan bliver reglerne for rygning i fremtiden?

Dato og tid: 7. september 2018 kl. 11:30 – 12:15

Sted: Valbyparken (nærmere lokation på selve pladsen kommer senere)

Debatt.dk inviterer en række unge debattører og politikere til mikrofonerne hos Røgfri Fremtid til en snak om tobak. Har vi et problem? Og skal der ske noget nyt med den danske rygelov?

Deltagerne kommer med deres holdninger til rygeforbud på grundskoler og ungdomsuddannelser, og vi prøver at finde fælles fodfæste mellem de to ideologiske fløje.

Claes Kirkeby Theilgaard fra Debatt.dk vil lede slagets gang og panelet består af Chris Bjerknæs (formand for DFU), Nanna Bonde (vinder af DM i debat og fhv. formand for SFU), Magnus Sæbye (RU) og Mads Kjær (social- og sundhedsordfører for LAU).

Facebook-event

Tidligere begivenheder: 

Ungdomspolitisk lyndebat på Folkemødet

 

Dato og tid: 14. juni kl. 18 – 19

Sted: Cirkuspladsen C5, Folkemødet i Allinge

Debatt.dk inviterer til ungdomspolitisk lyndebat på folkemødet på Bornholm!

Konceptet er klart. 4 debattører. 4 debatemner. 1 time.

Dødsstraf – for eller imod?
Arveafgift – for eller imod?
EU – helt ind eller ud?
Israel eller Palæstina?

Debattørerne:
Kuzma Pavlov, Konservativ Ungdom og Hårdt mod Styrbord
Magnus Sæbye, Radikal Ungdom og Ung Republik
Sofie Lippert Troelsen, Socialistisk Folkepartis Ungdom
Lasse Storm Kristensen, Liberal Alliances Ungdom

Ordstyrer: Claes Kirkeby Theilgaard, stifter af Debatt.dk

Facebook-event

 

De unge debattører live #1

Dato og tid: 20. juni kl. 19 – 22 (ca.)

Sted: Århusgade 126, 2150 Nordhavn

Hvordan stiller alliancen mellem de 3 største partier i dansk poltik de mindre partier i forhold til at føre deres politik igennem? Er det overhovedet muligt for små partier at føre deres politik igennem? Og kan man som mindre parti overhovedet tillade sig at arbejde sammen med dansk politiks nye systemblok?

Disse spørgsmål og mange andre skal vores panel bestående af de tre debattører, Signe Bøgevald Hansen (LAU), Magnus Sæbye (RU) og Marius Aggerholm (ÅU) forsøge at besvare. Alt sammen som del af første omgang af Debatt.dks nye debatformat ‘DeUunge Debattører Live’ hvor vi forsøger at bringe flosklerne ud og forståelsen ind i debatten.

Ordstyrer er Claes Kirkeby Theilgaard, stifter af Debatt.dk.

PRAKTISK

Begivenheden finder sted kl. 19 og nogle timer frem i Havnekulturkontoret Nordhavn. Adressen er Århusgade 126, 2150 Nordhavn. Det nemmeste er at tage tog eller bus til Nordhavn Station, hvorfra det tager få minutter at ankomme til Havnekulturkontoret.

Pop-up aktiviteterne i Havnekulturkontoret i Århusgade er iværksat af Københavns Kommunes Kultur og Fritidsforvaltning – Kulturhavn 365 og Kultur Østerbro. Huset er i en midlertidig periode stillet til rådighed af By & Havn. Se hvad der sker i Havnekulturkontoret på Facebook siden https://www.facebook.com/havnekulturkontoret

Facebook-event