Til- og afgange i den nye skrivesæson

Vi har henover sommeren haft møder og interne drøftelser på redaktionen for, hvordan den kommende skrivesæson på Debatt.dk kommer til at se ud. I den forbindelse har vi gjort udskift på både redaktionen og på vores faste skribenthold, hvor nogle bliver og nogle vil udgå til de løse skribenter.

På redaktionen har vi taget afsked med Andy Joachim Pedersen og Jeppe Riis med en gensidig forståelse for et manglende match.

Med to afgange på redaktionsgangen har vi valgt at tilføre William Viksø-Nielsen, der træder ind som web- og debatredaktør. Dette sikrer Art Director, Annika Skov et større fokus på vores sociale medier samt grafiske identitet.

I takt med projektets udvikling arbejder vi altid på at forbedre strukturen og optimere mediets sammensætning. På den baggrund afgår Mads Rundstrøm som debatredaktør for i stedet at tiltræde som skribentansvarlig redaktør hos Debatt-universet i den nye sæson.

Til den nye sæson er vi netop i færd med at danne persongalleriet til det faste skribenthold, og ser med glæde frem til at kunne præsentere det inden længe.

Vi takker til de afgående på redaktion såvel skribenthold, der valgte at give mediet et skud.

Har du lyst til at synliggøre dine holdninger i den offentlige debat? Da vil Debatt.dk stadig være stedet for dig og dine indlæg, hvor du frit og kvit kan oprette dig.

Din mening tæller.